(TOP LISTA) KO POBEĐUJE U ZVEZDAMA GRANDA? 13 kandidata večeras se bore za titulu najboljeg!
Foto: Kurir

Sve je spremno za superfinale

(TOP LISTA) KO POBEĐUJE U ZVEZDAMA GRANDA? 13 kandidata večeras se bore za titulu najboljeg!

Stars -

Trinaest kandidata večeras će se u Sarajevu boriti za titulu najboljeg, a njima će, pored publike, sreću poželeti i pevači koji stižu u glavni grad Bosne i Hercegovine

Još jedna sezona najvećeg muzičkog takmičenjva „Zvezde Granda“ privodi se kraju!Nakon dugih deset meseci, direktor „Grand produkcije“ Saša Popović doneo je odluku da se veliko superfinale održi u Sarajevu 15. jula, u najvećoj bosanskoj hali Zetra! Direktan prenos gledaoci će moći da prate na televiziji Prva od 21 sat.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDEZa pobedu će se boriti najboljih 13 takmičara. A oni su: Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Marjana Katić, Ibro Bublin, Uroš Živković, Denis Ibrahimović, Nikola Ajdinović Šećer, Zvezdana Stevanović, Aleksandra Mladenović i Ermin Redžić Bubi. Tu su i Faruk Duran, Dejana Erić i Nenad Manojlović, koji su u baražu vraćeni u takmičenje.

Pored superfinalista, spektakularnoj završnici ove sezone prisustvovaće brojni pevači, a prema rečima organizatora, vlada ogromno interesovanje, prodat je veliki broj karata i očekuje se puna Zetra. Takmičari imaju tremu, ali onu pozitivnu, svi s nestrpljenjem iščekuju da izađu na scenu i u finišu daju svoj maksimum.Pobednika očekuje nagrada - automobil i pesma. Nakon letnje pauze i zasluženog odmora, finalisti najvećeg takmičenja u regionu krenuće u promociju novih pesama, a o njihovoj karijeri brinuće „Grand produkcija“.Poseban pečat ovoj sezoni dali su svakako i članovi žirija, koji su otvoreno i bez ustezanja ocenjivali takmičare, ali i međusobno razmenjivali oštre kritike.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track