ZVEZDE GRANDA UMALO SE UDAVILE U RECI Nikolina: Gledali smo smrti u oči, sve je bilo kao horor-film!
Foto: Dragan Kadić

Saša Kapor sa ženom i sinom sleteo u reku

ZVEZDE GRANDA UMALO SE UDAVILE U RECI Nikolina: Gledali smo smrti u oči, sve je bilo kao horor-film!

Stars -
Pevače i njihovog trogodišnjeg naslednika ribari spasavali iz potopljenog automobila, kojim su se survali u Drinu u okolini Zvornika

Nikolina Kovač (25) i Saša Kapor (30) sa trogodišnjim sinom Nikolajem pukom srećom preživeli su saobraćajnu nesreću koja se dogodila u ponedeljak oko 11 sati pre podne, kada su sleteli s puta u reku u mestu Drinjača kod Zvornika.Pevači su se sa sinom vraćali iz Sarajeva u Beograd. Survali se u voduKako Kurir ekskluzivno saznaje, da bi izbegao direktan sudar sa kombijem, koji je prešao u njihovu traku, Kapor je skrenuo u stranu, ali šljunak je povukao njegov „mercedes“ i survali su se u Drinu. Lokalni ribari, koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć i jedva uspeli da ih izvuku kroz prozor automobila."Čuli smo prasak kad se auto survao u reku. Brže-bolje potrčali smo da spasavamo te ljude. Bilo je jezivo. Dete koje je bilo vezano na svom sedištu vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote", priča jedan od meštana koji je izbavljao Kapore iz potopljenih kola.Još u šokuUspeli smo da stupimo u kontakt s Nikolinom i Sašom, koji su prilikom nesreće ostali i bez mobilnih telefona."Još sam u šoku! Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor-film. Još mi Nikolajev plač odzvanja u ušima. Hvala Bogu i tim dobrim ljudima koji su nas izbavili, pa smo svi ostali živi i zdravi", rekla je pevačica za Kurir, a njen suprug je dodao:"Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas. Nikada nećemo proći kroz to mesto a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je želela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede", zaključuje Kapor.

IZBEGLI SMRTZa dlaku se izvukli VANJA MIJATOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I DRAGAN MARINKOVIĆLoše iskustvo na drumu pre tri godine doživele su Nikolinine i Sašine kolege iz „Granda“ Vanja Mijatović i Ana Sević, koje su bile povređene u nesreći koju je izazvao Stefan Petrušić. Dragana Mirković je prošlog leta zadobila teške povrede kičme u saobraćajki, kada se „majbahom“, kojim je upravljao njen suprug Toni Bijelić, vraćala iz Ciriha u Beč. Poslednji u nizu koji je jedva preživeo udes je Dragan Marinković Maca, koji je u decembru prošle godine zbog klizavog kolovoza umalo završio u ambisu kod Bijeljine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track