225 miliona Amerikanaca odlučuje Hilari ili Tramp

AMERIČKA IZBORNA NOĆ UŽIVO U STUDIJU KURIR TV! Budite uz nas i ekskluzivne goste od 21 sat!

Vesti -

Počeli su najneizvesniji izbori za predsednika Amerike.

Najprljavija izborna kampanja bliži se kraju, a 225 miliona Amerikanaca danas će odlučiti da li će na čelu najmoćnije države na svetu biti Hilari Klinton ili Donald Tramp.

Ako želite da na najbolji način budete obavešteni kako protiču poslednji sati pred odluku, ako hoćete da budete deo sveta - budite večeras od 21 sat uz Yotube i Facebook stranicu Kurira, kao i na našem sajtu www.kurir.rs i emisiju AMERIKA BIRA!

Reporteri Kurira, koji će se uključivati tokom emisije, nalaze se u izbornim štabovima oba predsednička kandidata i na ulicama Amerike. Naši reporteri javljaju se i iz hotela Crowne Plaza, gde Ambasada Amerike organizuje praćenje izbora.

Emisiju u studiju vodi Ratko Femić.

U studiju uživo sa nama biće Ivica Dačić, Voja Žanetić, Zoran Panović, Veljko Lalić i mnogi drugi zanimljivi i kredibilni gosti koji će govoriti o mogućim posledicama večerašnjeg izbora na budućnost Srbije, odnosima u svetu posle izbora, uzrocima duboke podele među pristalicama dva predsednička kandidata...

Saznajte prvi! Budite obavešteni! Budite od 21 sata uz www.kurir.rs i naše stranice na društvenim mrežama Youtube i Facebook.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track