AMS S: Otežan i usporen saobraćaj zbog magle i vetra
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

AMS S: Otežan i usporen saobraćaj zbog magle i vetra

Vesti -

Saobraćaj se u većem delu Srbije odvija po suvim kolovozima, dok je otežan zbog magle preko planinskih prevoja i usporen zbog pojačanog vetra u košavskom području, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnim prelazima zadržavanja su od 15 do 20 minuta.

AMSS je pozvao vozače da voze pažljivo i na deonicama gde su u toku radovi na putu.

Kako se navodi u saopštenju, zbog radova na sanaciji oštećenog kolovoza danas na delu petlje Beograd - Bubanj potok saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila od 7 do 17 sati.

Na deonici puta Beograd - Lazarevac, u zoni naselja Meljak i Stepojevac počeće radovi na sanaciji kolovoznog zastora, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 15. novembra na državnom putu Vladičin Han - Vranje, ka selu "Gramađe", zbog popravke mosta preko Južne Morave u obe kolovozne trake saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin do 15. novembra saobraćaj će biti usmeren na četiri novoizgrađene trake atutoputa, po dve u oba smera koje su sastavni deo nove naplatne stanice "Vrčin".

Na južnom kraku Koridora 10, na deonici Srpska Kuća i Levosoje, zbog izgradnje nadvožnjaka saobraćaj je preusmeren na alternativne pravce, a brzina je smanjena i ograničena.

Na deonici Ub - Lipnjak - jezero Paljuvi - Paljuvi - Stublenica - Radljevo do 23. novembra saobraćaj je obustavljen i preusmeren na lokalne puteve zbog izgradnje autoputa Beograd - Južni Jadran.

Usled pokretanja klizišta Rošci, na državnom putu deonice Šiljkovica-Rošci, na snazi je obustava saobraćaja za sve kategorije vozila. Završetak radova očekuje se do kraja oktobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track