RELATIVNO MIRNA NOĆ U PRESTONICI: U saobraćajnim nesrećama povređene 4 žene
Foto: Foto: Nebojša Mandić

BEOGRAD

RELATIVNO MIRNA NOĆ U PRESTONICI: U saobraćajnim nesrećama povređene 4 žene

Beograd -

BEOGRAD - Hitna pomoć je noćas imala ukupno 112 intervencija od kojih 17 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nesreće, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Tanjug kazala da su u nesreći koja se dogodila u 19:16 casova u Bulevaru despota Stefana kod broja 204 lakše povređene dve ženske osoba stare oko 23 i 27 godina, koje su zadobile povrede istegnuća vrata i tupe povrede glave i prevezene su u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Ratka Mitrovića i Kneza Višeslava u 21.04 časova ženska osoba stara oko 43 godine teže je povređena, zadbila je povredu glave i kratkotrajno je gubila svest nakon što je udario autobus u svojstvu pešaka, prevezena je u Urgentni centar i predata neurohirurgu.

U 23.52 časova na uglu Kumodraške i Darvinove ulice povređena je ženska ošoba stara oko 35 godina i sa istegnućem vrata prevezena je u Urgentni centar.

Za pomoć su se najviše javljali asmatičari, izjavila je Macura i dodala je bilo povređivanja u tučama.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala ukupno 138 intervencija od kojih 65 na javnom mestu, a dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća u kojim nije bilo teže povređenih lica.

(Kurir.rs/Tanjug, Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track