KOLAPS ZBOG DIKTATOROVE INAUGURACIJE: Vučićeve zvanice i protest opozicije prave haos u Beogradu!
Foto: Nebojša Mandić

OČEKUJE NAS gužvE U SAOBRAĆAJU

KOLAPS ZBOG DIKTATOROVE INAUGURACIJE: Vučićeve zvanice i protest opozicije prave haos u Beogradu!

Beograd -

Tim protiv diktature pozvao građane na protest u 18 časova na Trgu republike, tako da se može očekivati saobraćajni kolaps i u centru glavnog grada

Zbog današnje inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića očekuju se velike gužve u gradu, a režim rada gradskog prevoza na deonici oko Palate Srbije u Novom Beogradu biće izmenjen.

Gužve koje se očekuju oko Palate Srbije uoči inauguracije nateraće žitelje prestonice da na odredište krenu zaobilaznim putem. Prolazak od Novog Beograda do centra grada biće znatno otežan, a problem će predstavljati i velika vrućina, što se najavljuje.

- Saobraćaj je na ovoj deonici svaki dan zakrčen između 17 i 18 časova, a kako će biti dok mnogobrojni gosti budu u Beogradu, neću ni da pretpostavljam - kaže naš sagovornik.

foto: Printscreen

Kako se navodi u saopštenju, linije gradskog prevoza neće saobraćati redovnom trasom, a od 16 do 22 časa Bulevar Nikole Tesle na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet i Bulevar Mihajla Pupina od Ušća do Ulice Trešnjin cvet biće zatvoreni.

Kako saznajemo, radiće se i na bezbednosti trase kojom će se kretati zvanice. Prema rečima naših sagovornika, specijalne snage MUP i Vojske - Žandarmerija i Kobre, kao i BIA, biće uključene u očuvanje bezbednosti, te sugrađanima ostaje da se naoružaju strpljenjem i zaobilaze ovu trasu dok se manifestacija ne završi.

Očekuju se i gužve na Topčideru i Dedinju, zbog svečane večere koja se organizuje za goste u Domu Garde.

Tim protiv diktature pozvao je građane na protest u 18 časova na Trgu republike, tako da se može očekivati saobraćajni haos u centru grada.

Dolazak gostiju

PISTE PUNE AVIONA

Zbog velikog broja delegacija koje će prisustvovati inauguraciji Aleksandra Vučića, očekuju se i gužve na aerodromu „Nikola Tesla“.

- Očekuje se veći broj sletanja u odnosu na prethodne dane. Nemamo tačnu informaciju koliko će aviona sleteti uoči inauguracije, ali sigurno je da će ih biti mnogo više nego inače - kažu sa aerodroma „Nikola Tesla“.

Kurir / Dušan Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track