(VIDEO) KOD NAS U PREVOZU GURANJE I GAŽENJE, A U RUSIJI OPERSKA ARIJA: Snimak iz moskovskog metroa raspametio Beograđane!
Foto: Printscreen Facebook

Svako bi uživao u vožnji ovakvim gradskim prevozom

(VIDEO) KOD NAS U PREVOZU GURANJE I GAŽENJE, A U RUSIJI OPERSKA ARIJA: Snimak iz moskovskog metroa raspametio Beograđane!

Beograd -

MOSKVA - Mesta za svakoga, putnici nasmejani i raspoloženi, a metroom odzvanjaju zvuci operske arije. Iz našeg ugla zvuči kao naučna fantastika, ali je u Moskvi realnost.

I dok se Beograđani "kuvaju" na 40 stepeni, a letnji režim saobraćanja gradskog prevoza čini svakodnevnu vožnju kroz grad još nepodnošljivijom, jedan snimak iz Rusije bio je okidač za burnu polemiku na društvenim mrežama.

Na Fejsbuk stranici "Beograd bez maske" osvanuo je video iz moskovskog metroa, a taktovi "Vinske pesme" iz Verdijeve opere "Travijata" u trenu su se širili među putnicima i nikoga nije bila sramota da pusti glas.

foto: Printscreen Facebook

S druge strane, Beograđani koji su masovno delili pomenuti snimak saglasni su da bi vožnja ovakvim gradskim prevozom bila prava milina, ali i da će isti još dugo za nas ostati nedosanjani san.

"Takav način prevoza u Beogradu neće postojati ni za 20 godina! Šta njih briga kako će običan narod da se vozi", "Ja ne bih ni izašla iz metroa... Jedva čekam da doživim tako nešto, bilo gde", "Ovako će i kod nas za 200 godina kada napravimo metro", samo su neki od komentara raspamećenih Beograđana.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track