(VIDEO) SKANDAL U KNEZ MIHAILOVOJ: Mladići uništavali eksponate sa izložbe posvećene petogodišnjici režima Aleksandra Vučića!
Foto: Printscreen

Pet godina propadanja

(VIDEO) SKANDAL U KNEZ MIHAILOVOJ: Mladići uništavali eksponate sa izložbe posvećene petogodišnjici režima Aleksandra Vučića!

Beograd -

Pred kraj izložbe "Pet godina propadanja" koju je večeras u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu organizovao Pokret za preokret, dvojica neidentifikovanih mladića uništila su 30 eksponata ove izložbe - navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Iz PZP dalje navode da su oba počinioca bila na biciklima, da je jedan od njih bio u žutoj, dok je drugi nosio belu majicu. Dalje u saopštenju se navodi da su muškarci gužvali i cepali eksponate koji su posvećeni petogodišnjici režima Aleksandra Vučića.

Iz PZP navode da je mladić u žutoj majici tako zgužvane eksponate odneo, što se vidi i na snimku.

Aktivisti PREOKRET-a uspeli su da spreče uništavanje ostalih eksponata.

- Očito je bila reč o organizovanoj akciji da se spreči prikazivanje istine jer je vladalo veliko interesovanje građana za izložbu. Građani su nas i obavestili da je počelo uništavanje eksponata sa kraja Knez Mihailove ulice iz pravca Kalemegdana - istakao je prof. dr Janko Veselinović, predsednik Pokreta za PREOKRET koji je otvorio izložbu.

Incident se dogodio oko 19.20. Izložba je otvorena u 18.00 časova.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pet godina propadanja pod Vučićem: Izložba koja ostavlja gorak ukus u ustima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track