KOLAPS U BEOGRADU DO DECEMBRA! Radovi na 7 lokacija napravili haos u prestonici, evo kako da izbegnete gužve i sačuvate nerve!
Foto: Nebojša Mandić

GUŽVE RADOVI U GRADU DO SREDINE DECEMBRA

KOLAPS U BEOGRADU DO DECEMBRA! Radovi na 7 lokacija napravili haos u prestonici, evo kako da izbegnete gužve i sačuvate nerve!

Beograd -

Naokolo Ko ne može da izbegne Slaviju, Vukov spomenik ili Brankov most, mora da ide du`im alternativnim pravcima

Gužvama između Slavije i Autokomande, kao i kod Vukovog spomenika, od pre dva dana pridodao se i krkljanac na Brankovom mostu. Tako će potrajati barem do sredine decembra, pa je najbolje koristiti alternativne pravce, što opet znači gubitak vremena.

foto: Beoinfo

Radovi na putevima, mostovima i trgovima poslednjih nedelja izazvali su prilične gužve na ulicama glavnog grada. Mnoge brine što se ovo dešava u vremenu kada su godišnji odmori, pa na ulicama ima manje saobraćaja nego obično. Šta će se dešavati početkom septembra, samo možemo da nagađamo.

Od kraja maja i početka juna izvode se radovi na potezu Slavija - Autokomanda - Bulevar oslobođenja i Ruzveltova - Mije Kovačevića. Rezultati se vide na ovoj drugoj deonici, gde je završen deo oko Bogoslovije, a ostalo je parče Ruzveltove između Bulevara kralja Aleksandra i Kraljice Marije ili deo kod Vukovog spomenika.

foto: Printscreen

Slavija se može izbeći preko Nemanjine i Bulevara kralja Aleksandra, kao i deonicom auto-puta od Autokomande do Mostarske petlje. Obe ove deonice trebalo bi da budu spremne za vozače od polovine oktobra do polovine novembra. U Bulevaru će se, osim kolovoza, menjati i ivičnjaci, trotoari i slivnici, a na Slaviji će, osim zamene asfalta, biti uređen i park između Slavije i Ulice kralja Milutina, gde će biti postavljen spomenik Dimitriju Tucoviću.

Novu glavobolju Beograđanima i njihovim gostima zadaće zatvaranje po jedne trake u oba smera na Brankovom mostu. Radovi su neophodni zbog zamene čeličnih konzola ispod pešačke staze mosta. Brankov most se može izbeći korišćenjem Starog železničkog mosta ili Gazele.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Nebojša Mandić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je moguće?! Srbi za milione evra daju podršku Haradinaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track