RELATIVNO MIRNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Lakše povrede u 3 saobraćajke, prestonicom hara stomačni virus
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 104 puta

RELATIVNO MIRNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Lakše povrede u 3 saobraćajke, prestonicom hara stomačni virus

Beograd -

U Beogradu se noćas dogodilo tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teških povreda, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako je Macura rekla, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Španskih boraca sa autoputem u 20.03, ženska osoba starosti od 35 godina zadobila je lakše povrede, nakon čega je prevezena u KBC Zemun.

U nezgodi koja se dogodila u 2202, u ulici Mileve Arsić Ajnštajn, povređen je muškarac od oko 30 godina koji je prevezen u KBC Zemun.

Na zrenjaninskom putu posle petlje prema skeli u 01.56 je takođe došlo do saobraćajne nezgode usled koje je ženska osoba od oko 47 godina zadobila lakše povrede i prevezena u Urgentni centar.

Kako je Macura navela, od hroničnih bolesnika u toku noći su se najviše javljali astmatičari, hipertroničari i osobe sa stomačnim virusnim infekcijama koje su počele da se pojavljuju.

U toku noći je zabeleženo 104 intervencije, od kojih 16 na javnom mestu, dok je tokom jučerašnjeg dana, zabeležena je 141 intervencija, od kojih 43 na javnom mestu, sa tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo težih povreda.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track