SJAJAN PROVOD NA BG HIPODROMU: Dvodnevni konjički turnir za vikend
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Trofej Beograda 2017.

SJAJAN PROVOD NA BG HIPODROMU: Dvodnevni konjički turnir za vikend

Beograd -

BEOGRAD - Konjički savez Beograda će u subotu i nedelju, 21. i 22. oktobra, organizovati dvodnevni konjički turnir u preskakanju prepona pod nazivom „Trofej Beograda 2017”.

Takmičenje će se održati u KSC „L’amour du cheval” sa početkom u 10 sati. Oba dana propozicijama su predviđene utakmice visina od 70 do 135 centimetara.

Za pobednika „Trofeja Beograda” mogu se boriti takmičari u kategoriji dece i u kategoriji juniora. Osim „Trofeja Beograda”, posebno i samo za kategoriju dece organizuje se „Mali Trofej Beograda” sa nižim visinama prepona, primerenim njihovom uzrastu.

Utakmice će biti otvorene i za sve ostale kategorije: ženske jahače, mlade jahače do 21 godine, kao i za seniore. Učešće su najavili i potvrdili takmičari iz najboljih beogradskih konjičkih klubova, kao i iz cele Srbije.

Program počinje u subotu u 10 sati. Utakmice su predviđene na svaka 2 sata. U subotu, kao i u nedelju, predviđene su po četiri utakmice. Pobednici „Malog Trofeja Beograda” i „Trofeja Beograda” biće proglašeni u nedelju po završetku utakmica koje počinju u 11 i 13 sati.

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto: Fonet/Nenad Đorđević)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OD A DO Š: Upoznajte Skadarliju i Terazije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track