AKCIJA BUDILNIK: Nova stranka  Beograđanima predstavila kandidata za gradonačelnika
Foto: Nova stranka Facebook printscreen

AKCIJA BUDILNIK: Nova stranka Beograđanima predstavila kandidata za gradonačelnika

Beograd -

BEOGRAD - Nova stranka (NS) danas je akcijom "Budilnik" Beograđanima na više lokacija u gradu predstavila tim za Beograd na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, profesorkom prava i predsednicom Saveta Nove stranke, kao predlogom za kandidatkinju za gradonačelnicu prestonice.

Uz instalaciju velikog budilnika i poruke "Oni neće nestati ako zatvorite oči", "Budilnik nema dugme za dremanje, ovo je poslednji alarm", aktivisti NS poručili su sugradjanima da izbor postoji, ali da je neophodno da se svi "probude i pogledaju oko sebe".

Izbor jeste tim Nove na čelu s Vesnom Rakić Vodinelić, tim stručnih ljudi neukaljanih biografija, koji zajedno s gradjanima mogu da odbrane Beograd od primitivizma koji ga je okupirao pod naprednjačkom vlašću, poručuju iz Nove, saopštila je NS.

"Našim sugradjanima želimo da skrenemo pažnju na to da dok oni spavaju, najgori su zauzeli njihova mesta. Vreme je da uzmu stvar u svoje ruke, da sami kreiraju budućnost i to na način tako što će na beogradskim izborima pažljivo birati kome će ukazati poverenje", rekla je potpredsednica Nove stranke Mira Petrović.

Tokom današnje akcije, aktivisti Nove prikupili su par stotina potpisa građana koji Vesnu Rakić Vodinelić prepoznaju kao osobu koja će svojim integritetom garantovati pošteno i dobro upravljanje prestonicom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nova stranka Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track