JEREMIĆ O RADOVIMA U PRESTONICI: Beograd je u stanju infarkta!
Foto: Dragana Udovičić

Lider Narodne stranke oštro po gradskoj vlasti

JEREMIĆ O RADOVIMA U PRESTONICI: Beograd je u stanju infarkta!

Beograd -

Beograd je u stanju kolapsa, saobraćaj ne funkcioniše i aktuelna gradska vlast uništava sve čega se dohvati, izjavio je danas predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

On je rekao da režim nema kandidata za gradonačelnika, već će to biti Aleksandar Vučić, a to je kao da u trci za prvog čoveka Pariza budu Emanuel Makron ili Vašingtona Donald Tramp, što je politički potpuno neprihvatljivo.

"Grad je u stanju infarkta kada je reč o saobraćaju. Gradski oci sve su to napravili potpuno ignorišući struku. Raskopali su glavne arterije grada sve odjednom izazivajući saobraćajni kolaps. Nikad nije bilo ovako. Imao sam prilike da vidim u svetu gradove koji su poznati po saobraćajnim gužvama, na primer Moskvu. Ali nigde nije ovako, ovo je najkatastrofalnije stanje", naveo je lider narodnjaka.

On je dodao i da je fontana na Slaviji tragikomedija, nazvavši je cirkuskim, pevajućim objektom, koji je postavljen na mesto gde je Dimitrije Tucović bio sahranjen.

"Urnisali su Slaviju, urnisali su sve čega su se dotakli. Kalemegdan je postao kulturna katastrofa", rekao je Jeremić gostujući na TV Naša.

Ukazao je na problem dečijih vrtića u Beogradu, kao i na problem primarne zdravstvene zaštite u prestonici, odnosno stanja u domovima zdravlja koji su ruinirani, na problem parkiranja, odnosno urbanizma.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Jeremić: Izbori u Beogradu, biće prva pobeda opozicije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track