NA KALENIĆU U SUBOTU: Javna licitacija za dodelu 100 tezgi i rashladnih vitrina, a ovo su početne cene!
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

rok za preuzimanje licitacionog broja 24 sata pre početka

NA KALENIĆU U SUBOTU: Javna licitacija za dodelu 100 tezgi i rashladnih vitrina, a ovo su početne cene!

Beograd -

BEOGRAD - Javno preduzeće Gradske pijace iz Beograd raspisale su javnu licitaciju za dodelu pijačne opreme, koja će se održati u subotu, 4. novembra, sa početkom u 14 časova u prostorijama pijace "Kalenić", u ulici Maksima Gorkog bb.

Svi zainteresovani moći će da se nadmeću za više od 100 tezgi, rashladnih vitrina i ramova namenjenih individualnim poljoprivrednim proizvođačima i preduzetnicima, saopštile su Gradske pijace.

foto: Nebojša Mandić

Prvi put će se na javnoj licitaciji naći najsavremenije boks tezge, urađene po uzoru na boksove na čuvenim španskim pijacama, koje se nalaze na pijaci "Vidikovac" i nove tezge na pijacama "Kalenić" i "Skadarlija".

Pored navedenih pijaca, oglašena pijačna oprema, nalazi se i na pijacama "Zeleni venac", "T.C. Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun", "Zvezdara", "Mirijevo", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Banjica", "Gornja varoš", "Miljakovac" i "Braće Jerković".

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650 do 120.000 dinara, dok je rok za preuzimanje licitacionog broja 24 sata pre početka licitacije.

Gradske pijace su raspisale i oglas za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme na pijaci "Otvoreni tržni centar - Novi Beograd". Zainteresovani za zakup pijačne opreme na navedenoj pijaci, mogu podneti zatvorenu pismenu ponudu u direkciji preduzeća do 3.novembra, a otvaranje ponuda obaviće se u ponedeljak, 6.novembra, u 12:00 časova, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Stefan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track