NAPAD NA VOZAČA GSP-A: Nasilnik izašao iz džipa, pokušao da razbije vrata i uđe u autobus, a onda počeo da preti i psuje
Foto: Beoinfo/Ilustracija

novi incident u prevozu

NAPAD NA VOZAČA GSP-A: Nasilnik izašao iz džipa, pokušao da razbije vrata i uđe u autobus, a onda počeo da preti i psuje

Beograd -

Još jedan incident u gradskom prevozu desio se danas oko 16 i 30 na Vidikovcu kada je nepoznati nasilnik pokušao da razbije vrata autobusa i napadne vozača na liniji 53.

Do incidenta je došlo pošto je vozač džipa marke suzuki automobilom stao ispred autobusa i zaustavio ga, a zatim počeo da viče i pljuje po vozilu gradskog prevoza.

foto: Dragan Kadić

- Hteo je da odvali vrata i uđe u autobus, a kada to nije uspeo, počeo je da viče iz sve snage i pljuje po autobusu. Verbalno je napadao i psovao, i mene i nekolicinu putniuka. Pre toga je pretekao celu kolonu vozila, a jednu ženu je umalo zgazio na pešačkom prelazu, kaže za Kurir M.M, napadnuti vozač autobusa.

M.M. navodi da je ponašanje nasilnika iz džipa izazvalo jak stres putnika, a da je on sada u velikom strahu za svoju bezbednost.

- Na svu sreću, reagovala je policija, i oni su me odveli u Urgentni centar. Veoma sam potrešen i imam visok pritisak. Plašim se za svoju bezbednost, zaista ne znam više koji put se ovako nešto dešava, a svi radimo za male pare, kaže M.M.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOKANTNA SCENA U AUTOBUSU GSP: Pogledajte šta MANIJAK svaki dan radi na liniji 65!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track