(FOTO) PRORADILA SLAVIJA: Od jutros možete i starim putem na posao! Ruzveltova i Bulevar oslobođenja pušteni u saobraćaj!
Foto: Kurir/Vesna Popović

Posle 180 dana od početka radova

(FOTO) PRORADILA SLAVIJA: Od jutros možete i starim putem na posao! Ruzveltova i Bulevar oslobođenja pušteni u saobraćaj!

Beograd -
1 / 7 Foto: Kurir/Vesna Popović

BEOGRAD - Posle 180 dana od početka radova, kako je i bilo predviđeno ugovorom, danas su u saobraćaj pušteni Trg Slavija, Bulevar oslobođenja i Ruzveltova ulica.

foto: Kurir/Vesna Popović

Kada je pre 180 dana počela rekonstrukcija tih velikih saobraćajnica, znalo se da će to izazvati određene promene u saobraćaju, jer je Beograd grad u kome rekonstrukcija bilo koje velike saobraćajnice menja uobičajen način života ljudi.

foto: Kurir/Vesna Popović

- Rekonstrukcija je urađena temeljno i ozbiljno, promenjene su sve instalacije, dodate nove trake - u Bulevaru oslobođenja imamo novu traku.

foto: Beoinfo

Slavija je urađena tako da je prohodnija za saobraćaj i pešački prelazi više se ne nalaze na samoj Slaviji, a izmeštene su i autobuske stanice, rekao je gradski menadžer izvinjavajući se Beograđanima na gužvama u prethodnih šest meseci.

U Ruzveltovoj ulici i Bulevaru oslobođenja napravljene su biciklističke staze, naveo je gradski menadžer i ocenio da je posao urađen dobro i po svim najvišim standardima.

foto: Beoinfo

Rekonstrukcija Trga Republike, izgradnja četiri podzemne garaže, te rekonstrukcija ulice Kneza Miloša radiće se već sledeće godine.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Vesna Popović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Gde si ti majstore polagao vozački ispit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track