BURNA NOĆ U BEOGRADU: Devojčica (12) povređena na uglu  Zelengorske i Tošinog bunara
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

7 povređenih u 4 saobraćajke

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Devojčica (12) povređena na uglu Zelengorske i Tošinog bunara

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno ukupno sedam osoba, među kojima i 12-godišnja devojčica, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, devojčica je povređena na uglu Ulice Tošin bunar i Zelengorske u 21.49 sati, a zbrinuta je na licu mesta i odbila dalji transport.

U 21.01 sati na uglu ulica Španskih boraca i Milutina Milankovića lakše su povređena dva muškarca od 24 i 36 godina starosti, nakon čega su prebačeni u KBC Zemun.

foto: Nebojša Mandić

Na ulazu u Batajnicu, 100 metara od nadvožnjaka iz pravca grada u 23:04, sati povrede glave i vrata zadobile su dve ženske osobe, jedna od 30 i druga od 32 godine starosti, a potom su prevezene u KBC Zemun.

U 23.27 sati u Ulici Peke Pavlovića 50 na Voždovcu takođe su povrede glave i vrata zadobile dve ženske osobe, od 24 i 43 godine starosti, nakon čega su prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 111 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali hipertoničari i psihijatrijski pacijenti.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 138 intervencija Hitne pomoći od kojih 34 na javnom mestu uključujući sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teško povređenih.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track