(FOTO) OBILAZAK GEOZAVODA: Vučić predstavio Beograd na vodi premijerima Grčke i Rumunije
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Visoki zvaničnici gosti Srbije

(FOTO) OBILAZAK GEOZAVODA: Vučić predstavio Beograd na vodi premijerima Grčke i Rumunije

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je sa premijerima Rumunije i Grčke Mihaljom Tudoseom i Aleksisom Ciprasom obišao "Geozavod" gde je gostima predstavio projekat "Beograd na vodi".

foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije prethodno je imao zajednički sastanak sa premijerima Rumunije i Grčke kao i premijerom Bugarske Bojkom Borisovim na kojem je razgovarano o bitnim pitanjima ekonomske i političke saradnje kao i o konkretnim infrastrukturnim projektima u oblasti energetike, putne i železničke mreže...

(KURIR TV) PRAVOSLAVNI SAVEZ Vučić i premijeri Bugarske, Rumunije i Grčke saglasni: Srbiji je mesto u EU, nepravda se mora ispraviti!

Vučić je na zajedničkoj konferenciji za novinare s premijerima Grčke, Bugarske i Rumunije, nakon sastanka, rekao da je rezultat njihovih politickcih razgovora povećanje trgovinske razumene, dodao da se razovaralo o tome kako da Srbija nešto brže stigne do EU, što je, kako je naveo veoma važno za buducnost naše zemlje, ali i stabilnost, mir i predvidivost celog regiona.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Goste je u "Geozavodu" sa projektom "Beograd na vodi" upoznao gradonačelnik Siniša Mali.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Rade Prelić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: NESTALO BOGATSTVO! Evo čega sve nema u vili Mir od kada su u nju ušli Sloba i Mira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track