KOLAPS U SAOBRAĆAJU DANAS DOSTIŽE VRHUNAC! Spremite se za potpuni haos u Beogradu, ovo je NAJGORI DAN U GODINI
Foto: Fonet

STRPLJENJA, STRPLJENJA...

KOLAPS U SAOBRAĆAJU DANAS DOSTIŽE VRHUNAC! Spremite se za potpuni haos u Beogradu, ovo je NAJGORI DAN U GODINI

Beograd -

Prednovogodišnje ludilo, koje u prestonici traje i duže od nedelju dana, trebalo bi danas i sutra da dostigne - vrhunac! Na ulicama, pešačkim zonama, tržnim centrima, supermarketima, autobuskim stanicama i izlazima iz grada.

- Em je petak, em poslednji radni dan u staroj godini, tako da očekujemo već od ranih poslepodnevnih časova da krene stvaranje velikih gužvi na saobraćajnicama širom prestonice i da potraju sve do 21 sata. Najmanje - tvrde beogradski taksisti.

Velike gužve se očekuju ovog popodneva i na izlazima iz Beograda.

- Iz iskustva znamo da će najviše vozila biti danas popodne i sutra u prepodnevnim časovima. Tada će većina napustiti grad, a povratak očekujemo tek posle Božića - objasnili su iz Saobraćajne policije.

Tržni centri su prethodnih dana bili puni, a prema najavama danas bi trebalo da budu krcati.

foto: Kurir/Danijela Vujsić

- Pred nama su dva udarna dana u godini, zato smo i produžili radno vreme do 23 sata. Očekujemo desetine i desetine hiljada posetilaca - objasnili su iz jednog od najvećih prestoničkih šoping molova, a duže radno vreme imaju skoro svi tržni centri u Beogradu.

Ništa manja gužva nije ni na Beogradskoj autobuskoj stanici. Već u jutarnjim časovima danas je bilo zakazano 112 vanrednih polazaka, a očekuje se da će ih biti još više tokom dana. Zavisno od interesovanja.

- Tradicionalno najviše vanrednih polazaka ima za zimske destinacija poput Zlatibora i Kopaonika, ali i za jug Srbije, Republiku Srpsku, Crnu Goru - kažu iz BAS-a.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV) VOZAČI, PAZITE SE! Ovo su 33 lokacije na kojima vas vrebaju nove kamere!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track