BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Večeras od 19 sati bez saobraćaja ispred Narodne skupštine
Foto: Kurir/Nemanja Jokić

redukcija saobraćaja u tom delu grada počinje već u 17 časova

BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Večeras od 19 sati bez saobraćaja ispred Narodne skupštine

Beograd -

BEOGRAD - Saobraćaj ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu biće obustavljen večeras posle 19 časova zbog početka glavnog programa dočeka Nove godine u organizaciji grada, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

foto: Beta/Milan Obradović

Mladenović je kazao da će redukcija saobraćaja u tom delu grada početi već u 17 časova a da će na platou ispred Doma Narodne skupštine nastupiti grupe Van Gog i Zana i pevač Željko Samardžić.

"Sutra je glavni dogadjaj, doček Nove godine, a program će otvoriti grupa Balkanika, posle koje će nastupiti Riblja čorba i Aca Lukas", kazao je Mladenović.

foto: AP/Ilustracija

Zamenik gradonačelnika je dodao da će praznični program u organizaciji Grada biti nastavljen u ponedeljak, 1. januara, manifestacijom Ulica otvorenog srca u Svetogorskoj ulici.

"Na platou ispred Hrama Svetog Save biće postavljeno Božićno seoce od četvrtka, 4. januara, sa programima koji će trajati do 28. januara. Svakog popodneva biće organizovani programi namenjeni uglavnom deci, kao što su raspevana jelka, duhovni i dečiji horovi", kazao je Mladenović.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Beoinfo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV) VOZAČI, PAZITE SE! Ovo su 33 lokacije na kojima vas vrebaju nove kamere!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track