GRČKA KAO ZEMLJA PARTNER: Sajam turizma od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu
Foto: Filip Plavčić/Ilustracija

POD SLOGANOM "ODMOR TE ČEKA"

GRČKA KAO ZEMLJA PARTNER: Sajam turizma od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu

Beograd -

BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu će se od 22. do 25. februara održati 40. Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Odmor te čeka", saopštili su danas organizatori.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, a i ove godine će se predstaviti najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori, navodi se u saopštenju.

I Srbija, kao zemlja domaćin Sajma turizma, predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu.

Jedan od najatraktivnijih segnemata u ponudi Sajma turizma, kako se naglašava, biće tradicionalne first minut ponude.

Istovremeno se na sajmu organizuju i 14. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme Horeca - oprema, 14. Sajam suvenira.

Biće održan i 9. Međunarodni sajam vina, koji će trajati od 22. do 24. februara, u proširenom izlagačkom prostoru u halama 3 i 3A.

Promociju najnovijih trendova i zbivanja u turističkoj industriji na Beogradskom sajmu svake godine poseti više od 75.000 ljudi zainteresovanih za putovanja.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Filip Plavčić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja