STEFANOVIĆ: Gradska vlast nije fotelja već briga o ljudima
Foto: Marina Lopičić

beogradski izbori

STEFANOVIĆ: Gradska vlast nije fotelja već briga o ljudima

Beograd -

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Nebojša Stefanović poručio je u razgovoru sa građanima Brajkovca da gradska vlast nije fotelja, već briga o ljudima i da svako ko u njoj učestvuje mora posetiti svaku opštinu, a što nije bila praksa u ranijem periodu, u vreme kada ta stranka nije vodila gradsku vlast.

Govoreći o izbornoj listi SNS za gradske izbore on je naglasio da činjenica da se na njenom vrhu nalazi direktor dečije bolnice u Tiršovoj, pokazuje želju da se veća pažnja posveti zdravstvu, da svaki građanin oseti da njegova država brine o njemu.

"Na našoj listi se nalaze ugledni ljudi koji mogu da pomognu da Beograd bude još brži i moderniji", naglasio je Stefanović.

On je okupljenim građanima poručio da je briga o ljudima osnovni cilj Vlade i da je došlo vreme kada svaki funkcioner mora da razgovara sa svojim narodom.

Stefanović je zahvalio građanima "na snažnoj podršci predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na prethodnim izborima, ali i na strpljenju koje su pokazali prilikom sprovođenja ekonomskih reformi, zbog kojih Srbija ide napred".

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track