AJA JUNG NA IZBORNOJ LISTI SNS ZBOG VUČIĆA: On je jedan od retkih koji su prepoznali značaj Beogradskog festivala igre, zato sam tu
Foto: Marina Lopičić, Predsedništvo Srbije

Kandidatkinja za odbornicu na predstojećim prestoničkim izborima

AJA JUNG NA IZBORNOJ LISTI SNS ZBOG VUČIĆA: On je jedan od retkih koji su prepoznali značaj Beogradskog festivala igre, zato sam tu

Beograd -

Kandidat za odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Aja Jung izjavila je danas da je podržala ovu listu zato što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan od retkih koji je prepoznao koliki značaj ima Beogradski festival igre koji ona organizuje poslednjih 15 godina.

foto: Fonet

"Malo je onih koji su prepoznali i pomogli to, i svako ko jeste postao je na neki način moj saradnik", rekla je Jung i istakla da je Vučić prepoznao njen način poslovanja u kulturi koji je, kako je rekla, drugačiji i brži nego bilo šta do sada.

Vučić ju je, kako navodi, pozvao da pomogne da Beograd postane prestonica kulture.

POTVRĐENO PISANJE KURIRA O DATUMU IZLASKA NA BIRALIŠTA: Beograđani, neka su vam srećni izbori 4. marta!

Jung je istakla i da joj se ne sviđa izraz "javne ličnosti" koje su podržale listu te da smatra da su ti ljudi pozvani kao direktori uspešnih institucija čiji je rad vredan pomena. Upitana da prokomentariše kritike koje se na njen račun upućuju zbog njenog prezimena i zbog toga što je podržala listu, Jung kaže da je ponosna na svoje prezime i sve što je u profesionalnom životu uradila otkad je sa 16 godina otišla u Njujork na studije baleta.

foto: Fonet

Kako ističe, "hajka" pojedinih baletskih udruženja protiv nje nije ništa novo i ne traje samo otkada je podržala listu, već se to dešava godinama unazad.

BIOGRAFIJE POZNATIH NA LISTI SNS: Evo ko je u prvih 20 na listi naprednjaka

"Zahvalna sam udruženjima koji su se bavili Ajom Jung i festivalom, jer da nije bilo njih, možda ne bi bilo ni festivala, jer sam ja mnoge stvari koje sam uradila, uradila iz inata", rekla je Jung.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić, Predsedništvo Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track