ŠUTANOVAC (DS): Beograd osloboditi šunda i kiča
Foto: Twitter printscreen

Kandidat za gradonačelnika koalicije "Da oslobodimo Beograd"

ŠUTANOVAC (DS): Beograd osloboditi šunda i kiča

Beograd -

BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika koalicije "Da oslobodimo Beograd" Dragan Šutanovac izjavio je danas da je pred tom koalicijom veliki posao kako bi se na izborima za Skupštinu grada 4. marta, Beograd oslobodio od "šunda, kiča i nepristojnosti bahatih vlastodržaca".

"Promene, promene, promene. Četvrtog marta daćemo Beogradu četvrtog gradonačelnika”, kazao je Šutanovac na skupu u Opštini Stari grad, na kojem je koalicija Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Nove stranke i Zelene ekološke partije - Zeleni, predstavila deklaraciju "Za Beograd, slobodan grad".

Šutanovac je kazao da na predstojećim izborima imaju samo jednog protivnika - lidera Srpske napredne stranke a da su svi ostali na njegovoj listi dekoracija.

"Na nama je da ih oteramo. Nedavno su otvorili septičku jamu i hvale se tim dostignućem. Dalje da ne pričam", kazao je on. Šutanovac je rekao da lista “Da oslobodimo Beograd” ima ljude različitih stručnosti i veliki broj fenomenalnih žena i da ne postoji segment u gradu koji sa tim ljudima ne mogu da pokriju.

"Iz Beograda ćemo oslobađati druge delove Srbije", kazao je Šutanovac. Šutanovac je kazao da već četiri godine Beogradom i Srbijom upravljaju ljudi koji grad kite u kič fazonu, koji su od centra grada napravili buvlju pijacu.

SNS kritikovao Šutanovca

SNS je kritikovala danas kandidata za gradonačelinka koalicije "Da oslobodimo Beograd" Dragana Šutanovca zbog izjave da je pred tom koalicijom veliki posao da bi se na izborima za Skupštinu grada 4. marta Beograd oslobodio od "šunda, kiča, nepristojnosti bahatih vlastodržaca i svega što se promoviše protekle četiri godine".

SNS je u saopštenju naveo da Šutanovac pominje oslobađanje Beograda, a da "misli na ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otimanje Pinirskog grada od dece, nameštene tendere i uvećavanje sopstvene imovine na račun Beograđana". SNS je naveo da pošto im gradjani na svakim izborima jasno stavljaju do znanja da ih neće jedino im ostaje da se "nude gradjanima" jer nemaju ni plan ni program za Beograd, već samo mržnju prema lideru SNS.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Twitter printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track