RAŠKOVIĆ IVIĆ: Beogradski izbori su kao Staljingradska bitka
Foto: Filip Plavčić

izborna trka

RAŠKOVIĆ IVIĆ: Beogradski izbori su kao Staljingradska bitka

Beograd -

Beogradski izbori su u političkom smislu isto što i Staljingradska bitka u Drugom svetskom ratu, jer oni rešavaju sudbinu ove užasne naprednjačke vlasti koja je šampion u polarizaciji ljudi, izjavila je potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić.

Oni ne vladaju državnički, već vladaju kao "razobručena navijačka grupa", pa otuda toliko agresivnosti i mržnje koje su posejali Srbijom, rekla je Rašković Ivić. Ona ocenjuje da je potpuno neukusno da se predsednik države, koji bi trebalo da bude predsednik svih građana, obračunava sa opozicijom pred beogradske izbore.

Time je Aleksandar Vučić pokazao da nema kapacitet državnika, već samo šefa stranke i to opozicione, koja je stalno u kampanji, smatra ona. Rašković Ivić je odbacila tvrdnje da bilo ko "crta metu na Vučiću", ali ističe da je on crta "svakom od nas, jer je on taj koji se ne skida sa medija, optužuje, drži lekcije, vređa".

Konferencija za novinare posle Oliverovog (Ivanović) ubistva je bila posvećena vređanju opozicije, a ne uspomeni na Olivera, dodala je ona.

(Kurir.rs/Fonet/Danas)

Foto Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track