KANIDAT SRS ZA GRADONAČELNIKA: Koaliciona vlast na Voždovcu puno uradila za Banjicu
Foto: Fonet

izbori

KANIDAT SRS ZA GRADONAČELNIKA: Koaliciona vlast na Voždovcu puno uradila za Banjicu

Beograd -

Kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović ocenio je danas da je aktuelna koaliciona vlast u opštini Voždovac, u kojoj učestvuje i SRS, uradila mnogo konkretnih stvari u naselju Banjica za dobrobit građana te mesne zajednice.

"To su zamena ulaznih vrata na stambenim zgradama, rekonstrukcija stepeništa, prilazni putevi ka parkinzima, prilazni putevi ka zgradama. Predložili smo konkretna rešenja parkiranja izgradnjom etažnih garaža ili izgradnjom etažnog parking prostora", rekao je Damjanović a saopštila SRS.

U okviru predizborne kampanje, Damjanović je obišao Mesnu zajednicu Banjica na Voždovcu gde se u razgovoru sa građanima upoznao sa konkretnim problemima u tom delu grada, a prisustvovao je i član Veća te opštine Bojan Mladenović.

"Osim dva potpuno promašana projekta na Banjici, prethodna DOS-ovska vlast nije uradila apsolutno ništa za naše sugrađane. Projekti koji su koštali više stotina hiljada evra, poput Pazl grada i nevidljive fontane na okretnici tramvaja, propali su, bili neupotrebljivi i na taj način višestruko oštetili budžet opštine Voždovac", izjavio je Mladenović.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Fonet/SRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja