BELI U SVOM STILU KRENUO U BITKU ZA BEOGRAD: Podršku mu dali Putin, Sloba i Nataša Bekvalac! TVITER GORI!
Foto: Zorana Jevtić

Montirani plakati okupirali društvene mreže

BELI U SVOM STILU KRENUO U BITKU ZA BEOGRAD: Podršku mu dali Putin, Sloba i Nataša Bekvalac! TVITER GORI!

Beograd -

BEOGRAD - Tim Ljubiše Preletačevića Belog uveliko prikuplja potpise za kandidaturu liste ''Ljubiša Preletačavić Beli - Zato što volim Belovgrad'' za učešće na izborima u Beogradu, a on je kampanju otpočeo u prepoznatljivom maniru.

foto: Nebojša Mandić

Beli je doslovce "okupirao" društvenu mrežu Tviter montažama poznatih ličnosti sa navodnim porukama podrške njegovoj kandidaturi.

Tako su se među njegovim "simpatizerima" našli predsednik Rusije Vladimir Putin, pevačica Nataša Bekvalac, ali i bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slboodan Milošević, pa čak i čuveni musketar D`Artanjan.

Svojevrsni izborni plakati odmah su počeli da kruže internetom i dok su brojni oni koji su pohvalili doslednost ironičnom i duhovitom stilu po kojem je Beli i prepoznatljiv, bilo je i onih koji su naglasili da su izbori za Beograd isuviše važni da bi im se na takav način pristupalo.

I njima je Preletačević odgovorio u svom maniru "Bez sikiracije" i podsetio da nastavlja aktivno prikupljanje potpisa podrške njegovoj listi i u narednim danima.

PSJ: Beli više nije deo naše odborničke grupe u Mladenovcu

Pokret "Samo jako" objavio je danas da Luka Maksimović, odnosno Beli Preletačević, nije više deo te odborničke grupe u Mladenovcu.

Kako je objavljeno na sajtu pokreta, odbornici "Beli - Samo jako" su 16. januara osnovali novu odborničku grupu pod nazivom "Samo jako!" i predali obaveštenje skupštinskim službama da će tu grupu činiti 11 odbornika - bez Luke Maksimovića.

"Ovo je najveći izazov sa kojim se Pokret do sada sreo, i možda nešto najteže što smo morali da uradimo. Imamo potrebu da zaštitimo lepotu i radost koja nas je okupila i održala", navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Poznati svim srcem za Belog! Nećete verovati ko je sve podržao Preletačevića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track