ANTIĆ RAZGOVARAO SA OMLADINCIMA SPS: Mlade preduzetnike treba podržati razvojnim kreditima
Foto: Fonet/SPS

izbori u beogradu

ANTIĆ RAZGOVARAO SA OMLADINCIMA SPS: Mlade preduzetnike treba podržati razvojnim kreditima

Beograd -

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma, razgovarao je sa omladinom Socijalističke partije Srbije, i poručio da nove tehnologije i naučno tehnološka revolucija otvaraju novu perspektivu razvoja Beograda i Srbije.

"I u tome mi u Socijalističkoj partiji Srbije, i ja lično, vidimo nove razvojne šanse koje će, pre svega omogućiti mladim ljudima, tehnološki pismenim i talentovanim, da ostanu u ovoj zemlji i da ovde grade svoju budućnost" , rekao je Antić.

Politiku podsticaja za privatne inicijative koju ovaj grad već ima treba proširiti novim programima za start-up kredite, za mlade ljude koji imaju ideje i žele da pokrenu svoj biznis.

Ta vrsta konkretne podške kreiraće ambijent i uveriti mlade ljude da će im grad obezbediti sistemsku podršku da rade i da se dokazuju.

Digitalno doba i nove tehnologije otvaraju šansu da Beograd postane metropola novog doba i da zaista bude lokomotiva razvoja cele Srbije i "zato moramo biti otvoreni za nova rešenja i stvoriti takav ambijent da Beograd postane lider u primeni savremenih tehnologija", zaključio je Antić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Fonet/SPS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Zoran Marjanović otkriva ubicu svoje supruge?! Tvrdi da zna ko je ubio Jelenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track