DRAMA U DOMU ZDRAVLJA U GROCKOJ: Žena prebila medicinsku sestru, a onda joj zapretila! RAZLOG JE SVE ŠOKIRAO!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

LEKARI I PACIJENTI JEDVA USPELI DA JE ODVOJE

DRAMA U DOMU ZDRAVLJA U GROCKOJ: Žena prebila medicinsku sestru, a onda joj zapretila! RAZLOG JE SVE ŠOKIRAO!

Beograd -

Prava drama odigrala se u Domu zdravlja u Grockoj, kada je u ponedeljak oko 18 časova medicinska sestra ove zdravstvene ustanove dobila batine od majke koja je bila nezadovoljna što njen sin čeka dugo na prijem kod lekara.

Kako prenose beogradski mediji, M.S. majka mladića (22) koji je došao na pregled upala je kod medicinske sestre B. Š. (43) i uz salvu pretnji je napala.

foto: Zorana Jevtić

Prema njenim rečima, čitav problem nastao je kada je mladić N.P. (22) sin žene koja je napala medicinsku sestru, došao oko 17 časova u Dom zdravlja i zatražio da bude odmah primljen. Kako nije imao overenu zdravstvenu knjižicu, sestra mu je izašla u susret, ali je rekla da mora malo da sačeka zbog zakazanih pregleda.

"Bila sam u kartoteci i spremala zdravstvene kartone da odnesem lekaru kada su se vrata naglo otvorila. Videla sam ženu koja mi se približava i u sledećem trenutku samo je ruka poletela ka meni", prepričava šokirana sestra.

Ona je nasrnula na preplašenu ženu i uz pogrdne reči nastavila da je šutira gde je stigla uz povike da će je zapamtiti, kako "zna gde živi" i da će "platiti svoje".

foto: Nebojša Mandić

Od napada su B.Š. spasili lekar koji je ubrzo istrčao iz ordinacije, zajedno sa dvojicom pacijenata koji su se tu zadesili. Inače, mladić zbog koga je čitav metež i nastao, u vreme napada već bio u ordinaciji kod doktora, pa se kada je čuo galamu i on stvorio u kartoteci i spašavao medicinsku sestru od majke.

"Uplašena sam, po povratku kući se osvrćem jer ne znam šta joj može pasti na pamet. Pored svega sam i ponižena i degradirana", rekla je sestra koja iako pod sedativima i dalje radi svoj posao koji, kako kaže, ne želi da napušta zbog velikog broja njenih, zadovoljnih, pacijenata.

Pripadnici GU Grocka su ubrzo po pozivu stigli i odveli u stanicu policije, a nakon konsultacija sa dežurnim tužiocem, protiv nje je podignuta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Tanjug/Dušan Aničić

Dragan Stanojević, direktor Doma zdravlja u Grockoj rekao je kako je strašno to što se desilo.

"Uzete su izjave od napadnute medicinske sestre kao i svedoka. Obavešten sam o svemu što se dogodilo, ispitaćemo ceo slučaj", rekao je direktor.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Dado Đilas, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! KAMENOVANA KUĆA BIVŠE SUPRUGE OLIVERA IVANOVIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track