BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Danas radovi oko Južnog bulevara i ispiranje mreže u Barajevu
Foto: Profimedia

Radovi na vodovodnoj mreži

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Danas radovi oko Južnog bulevara i ispiranje mreže u Barajevu

Beograd -

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Voždovac, danas od 8:00 do 16:00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Đerdapskoj (između ulica Šumatovačke i Gospodara Vučića), Južnom bulevaru (između ulica Dr Milutina Zečevića i Vladimira Karića) i Generala Horvatovića (između ulica Đerdapske i Vladimira Karića).

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove i na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Barajevo, od danas do petka 9. februara.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22:00 do 06:00 sati osetiće potrošači duž Lipovačkog puta (05/06. februara), u naselju Barajevo (06/07. 02.), u naseljima Baćevac i Meljak (07/08. 02) i u naseljima Šiljakovac, Guncati i Vranić (08/09.02).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, saopšTilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

"Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku", ističe se u saopštenju.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track