KARAMBOL U BEOGRADU: U 9 nesreća 12 povređenih, jutros i udes kod starog Merkatora
Foto: Nebojša Mandić

teška noć u prestonici

KARAMBOL U BEOGRADU: U 9 nesreća 12 povređenih, jutros i udes kod starog Merkatora

Beograd -

BEOGRAD - U devet saobraćajnih nesreća tokom noći i rano jutros u Beogradu povređeno je 12 osoba, saopšteno je iz Hitne pomoći

Jedna žena (32) povređena je u 06.12 časova u udesu na uglu Bulevara Mihajla Pupina i maršala Tolbuhina, te je prebačena u KBC Zemun.

Nešto ranije 68. godišnjeg muškarca okrznulo je vozilo na uglu Vojvode Mišića i Ruske, ali je odbio dalji transport.

U saobraćajnoj nesreći u 23.12 časova na kružnom putu od Bubanj potoka ka Leštanima lakše su povređeni dečak (3) i dve žene, starosti od 32 i 51 godinu, te su prevezeni u Urgentni centar.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Muškarac (55) i žena (50) povređeni su u 22.20 časova u udesu na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Pop Stojanove, i odvezeni u Urgentni centar. U saobraćajnoj nesreći u Savskoj ulici u Železniku u 21.01 časova povređen je muškarac (36), ali je dobio uput i odbio transport.

Mlađi 30-godišnji muškarac lakše je povređen u 19.51 časova u Norveškoj ulici kod Bežanijskog groblja, i odvezen u KBC Zemun. U udesu u 19.50 sati u Jurija Gagarina lakše je povređena žena (35), i odvezena u KBC Zemun.

Devojka stara 20 godina, lakše je povređena kao pešak u 19.13 časova u Glavnoj ulici u Zemunu, te je prevezena u KBC Zemun.

Jedan mladić (28) lakše je povređen u 19.04 sati na uglu Tošinog bunara i Pariskih komuna, te je prebačen u KBC Zemun.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 95 puta, od kojih 18 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo 10 saobraćajnih nesreća, od kojih su dve bile s teškim povredama, a Hitna pomoć je intervenisala 154 puta, od kojih 50 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track