ISPIRANJE MREŽE NA STAROM GRADU: Slabiji pritisak i prekidi na Terazijama, u Kneza Miloša, Kralja Milana, Kneza Mihailovoj sve do Pariske
Foto: AP/Ilustracija

od 22 sata do 6 ujutru

ISPIRANJE MREŽE NA STAROM GRADU: Slabiji pritisak i prekidi na Terazijama, u Kneza Miloša, Kralja Milana, Kneza Mihailovoj sve do Pariske

Beograd -

Može doći do povremenog prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska vode, kao i do pojave zamućenosti vode

BEOGRAD - Zbog redovnog ispiranja vodovodne mreže na opštini Stari grad od ponedeljka, 19. februara do subote, 24. februara, u periodu od 22 sata do šest sati ujutru.

Može doći do povremenog prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska vode, kao i do pojave zamućenosti vode.

Kako je navedeno u saopštenju "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", u noći između ponedeljka i utorka, 19. i 20. februara, povremeni prekid i umanjeni pritisak mogu da osete potrošači od ulica Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazija, Kneza Mihaila do Pariske ulice.

foto: EPA/Ilustracija

Naredne noći, od 22 sata do šest sati ujutru, slabiji pritisak ili povremene prekide imaće žitelji dela Starog grada oivičenog ulicama Jug Bogdanovom, Sremskom, Knez Mihailovom, Pariskom, Karađorđevom (do Brankovog mosta) i Bulevarom vojvode Bojovića, a u noći između srede i četvrtka žitelji dela opštine oivičenog Francuskom, i ulicama Cara Dušana, Tadeuša Košćuška i Knez Mihailovom.

U noći između 22. i 23. februara potrošači ispod Ulice cara Dušana prema Dunavskoj ulici, Dunavskom keju i naselju "25.maj" možda će imati slabiji pritisak i povremene prekide, a od petka u 22 do subote u šest ujutru oni u delu opštine oivičenom ulicama Kralja Milana, Terazijama, Francuskom, Dunavskom, Vojvode Dobrnjca i Takovskom.

"Beogradski vodovod i kanalizacija" moli potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe će se, dodaju, truditi da radove obave u što kraćem roku.

Iz preduzeća podsećaju da će radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediti da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja