MALI: I vikendom na Beogradu na vodi 1.200 radnika
Foto: Beoinfo

Gradonačelnik obišao danas radove na izgradnji tržnog centra

MALI: I vikendom na Beogradu na vodi 1.200 radnika

Beograd -

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na izgradnji tržnog centra na „Beograd na vodi“ i tom prilikom rekao da iako je subota i pada sneg na gradilištu ima 1.200 radnika. Taj tržni centar će biti najveći takav objekat u regionu.

foto: Beoinfo

- Cilj ovog projekta je i bio da se angažuje domaća građevinska industrija. Ovde se osim dve stambene zgrade gradi i tržni centar i to je trenutno najveće gradilište u ovom delu Evrope. Gradi se na 300.000 kvadratnih metara za garaže i tržni centar. U blizini se gradi i visoka kula, za koju su šipovi već postavljeni. Tu su i dve stambene zgrade, a na jednoj je izgradnja stigla do devetog sprata - objasnio je gradonačelnik.

foto: Beoinfo

Dakle, „Beograd na vodi“ se radi i gradi, naveo je Mali i dodao, „obećanje koje smo dali, kao Gradska uprava da će Beograd biti grad kranova, dizalica i investicija, novih radnih mesta se i ostvaruje upravo na ovom mestu“.

On je zahvalio radnicima koji, kako je rekao, po vetru i suncu, snegu i svim vremenskim uslovima vredno rade kako bi ispunili ciljeve, kako bi „Beograd na vodi“ bio završen, bio na ponos i još jedna lepa slika Beograda.

foto: Beoinfo

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto: Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track