PITAO ZAŠTO TO RADITE PA DOBIO BATINE: Ovo je Božidar Milić koji je danas  nastradao na Zrenjaninskom putu
Foto: Printscreen

pretučen i opljačkan

PITAO ZAŠTO TO RADITE PA DOBIO BATINE: Ovo je Božidar Milić koji je danas nastradao na Zrenjaninskom putu

Beograd -

Božidar Milić je nesrećni čovek koga su mučki pretukli protestanti na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića oko 8 i 30 sati, kada su blokirali saobraćaj

Naime, Milić je pretučen od strane protestanata, jer je pitao "Zašto to radite".

foto: Printscreen

Milića su krvnički pretukla tri muškarca, koji učestvuju u blokadi ulica. Udarali su ga više puta u glavu, a zatim su mu uzeli torbicu i udaljili se ka mestu blokade. Milić je krenuo za njima i ugledao je svoju torbicu kod jedne žene. Pošto mu je dala torbicu, čovek je video da je iz nje ukradeno 300 evra.

Posle svirepog čina protestanata Miliću je ukazana medicinska pomoć.

Povređeni Milić za Pink objašnjava da je bio među putnicima autobusa koji saobraća na liniji 105 i zbog blokade na Zrenjaninskom putu je morao da napusti vozilo.

- Vozač autobusa 105 je otvorio vrata, putnici su izašli i morali smo da prođemo tu gde su ti momci...Naravno kao svaki građanin negodovali smo i ja sam par puta dobacio da to nije u redu tako da rade, da može da bude protest na drugačiji način, da blokiraju benzinsku pumpu na kraju krajeva - kaže Milić.

foto: Printscreen

Kako je dodao, među onima koji su blokirali put bio je jedan mlađi čovek koji mu je pretio i rekao: "Ti si moj“.

Milić navodi da je otišao do autobuske stanice, koja je odatle udaljena 200 - 300 metara kako bi sačekao autobus.

- Međutim njih trojica su mi prišla, otela su mi torbu... imao sam 15.000 dinara, imam ih i sada, ali imao sam i 300 evra , to više nemam... To sam hteo da stavim u štek, pošao sam da uplatim u banku, da platim račune... - kaže je Milić.

On dodaje da ima i snimak incidenta i da će se obratiti policiji.

- Izudarali su me, mislim da sam samo jednom uzvratio. Jedan mlađi je prišao i počeo da me udara, a drugi mi je oteo torbu - navodi Milić, koji je bio na snimanju kako bi dobio lekarsku pomoć i kako bi se utvrdilo koliko su teške povrede.

- To su momci koji su blokirali put - tvrdi Milić i kaže da su razmenili nekoliko rečenica, u šali i da im je samo poručio da bi trebalo da protestuju na nekom drugum mestu.

(Kurir.rs/Tanjug/Pink.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOLAPS NA GAZELI: Saobraćaj bio obustavljen više od pola sata, gužve na Zrenjaninskom putu (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track