5 POVREĐENIH U TRI SAOBRAĆAJKE: Sudarili se autobus i kombi na Pančevačkom mostu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć noćas intervenisala 85 puta

5 POVREĐENIH U TRI SAOBRAĆAJKE: Sudarili se autobus i kombi na Pančevačkom mostu

Beograd -

BEOGRAD - Pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 21.37 časova na uglu Borske i Vareške ulice, povređeni su muškarac i žena. Žena, stara oko 26 godina, prevezena je na Vojnomedicinsku akademiju, dok je muškarcu, starom oko 30 godina, ostavljen uput.

Dvojica vozača, starosti od 22 i 43 godina, lakše su povređena pri sudaru autobusa i kombija u 21.04 časova na Pančevačkom mostu, u smeru ka gradu, a na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 20.46 časova u ulici Džona Kenedija 10f, lakše je povređen muškarac (64) u svojstvu pešaka, te je prebačen na VMA.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 85 puta, od kojih 19 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

Hitna pomoć je juče intervenisala 142 puta, od kojih 61 na javnom mestu uključujući u šest saobraćajnih nesreća u kojima niko nije teže povređen, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track