5 ŠALTERA: Naselje Stepa dobilo prvu poštu
Foto: Shutterstock

Krkobabić otvorio još jedan objekat

5 ŠALTERA: Naselje Stepa dobilo prvu poštu

Beograd -
Nova pošta nalazi se u ulici Generala Štefanika 25, objekat 3G, lamela 1

BEOGRAD - Pošta Srbije otvorila je danas prvu poštu u centru novoizgrađenog beogradskog naselja Stepa Stepanović.

Generalni direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić rekao je novinarima na otvaranju da će u okviru novog koncepta poslovanja otvarati pošte gde god je potrebno i dodao da novoj pošti na Voždovcu u krugu od osam kilometara gravitira 30.000 stanovnika iz 10.000 domaćinstava."Pošta ide u susret građanima, jer se borimo za nove poslove i borimo se da zaradimo", rekao je Krkobabić i dodao da su pored pošte u naselju Stepa Stepanović, otvorene još dve pošte u Srbiji i jedna u Beogradu.On je istakao da Pošta obavlja četiri puta više finansijskih transakcija nego sve poslovne banke zajedno.

"U poštu uđe 20 miliona klijenata (godišnje). Nema mesta u Srbiji gde nismo prisutni, imamo 1.500 pošta, 4.500 šaltera, redova ima, ali zato što smo najjeftiniji. Isplati se građaninu da stane u red", rekao je Krkobabić.Generalni direktor Pošte Srbije rekao je da će gde god postoji realna potreba Pošta kupovati poslovni prostor, opremati ga i otvarati pošte, a ako bude potrebe, primaće i nove ljude.Krkobabić je podsetio da je Pošta smanjila broj zaposlenih i sada ih ima manje od 15.000, jer pokušava da maksimalno poveća efikasnost.

Nova pošta nalazi se u ulici Generala Štefanika 25, objekat 3G, lamela 1, a korisnicima će na raspolaganju biti sve usluge radnim danima od 8 do 19 i subotom od 8 do 14, na pet šaltera.Pošta u naselju Stepa Stepanović ima karakter dostavne pošte odakle će svakodnevno kretati najmanje osam poštara za to naselje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track