Agencija za borbu protiv korupcije demantovala Mariju Mali
Foto: Printsceen

Reagovanje

Agencija za borbu protiv korupcije demantovala Mariju Mali

Beograd -

Agencija za borbu protiv korupcije demantovala je navode Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, da im se u poslednjih nekoliko meseci obraćala povodom lažne izjave o imovini vrednoj 95.000 evra, a da su oni odbijali da stupe u kontakt sa njom.

"U evidencijama Agencije ne postoji podatak da joj se Marija Mali po bilo kom osnovu obratila", navela je Agencija u odgovoru agenciji Beta."Agencija za borbu protiv korupcije podnela je izveštaj sa kompletnom dokumentacijom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 04.08.2106. godine kao i dopunu izveštaja 22.08.2016, a nakon izvršene kontrole blagovremenosti, tačnosti i potpunosti podataka iz Izveštaja o imovini i prihodima Siniše Malog. Na zahtev Agencije primljeno je obaveštenje Republičkog javnog tužilaštva od 19.12.2016. godine, a postupak po izveštaju Agencije je u toku", navedeo je u odgovoru Agencije na pitanja Bete o promenama u imovini gradonačelnika Siniše Malog.

Marija Mali je u intervjuu Mreži za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) rekla da je gradonačelnik prikrio deo imovine, da je navodno tražio da izjavi da je 95.000 evra nepoznatog porekla stekla posle smrti oca. Ona je navela da Agencija za borbu protiv korupcije "mesecima odbija susret sa njom".VUČIĆ O NAVODIMA BIVŠE SUPRUGE GRADONAČELNIKA: Sutra ću naširoko sve da kažem o tome!

ŠOKANTNE TVRDNJE: Krik objavio intervju sa suprugom gradonačelnika Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track