APEL PARKING SERVISA: Vozači uklonite vozila sa trase Litije
Foto: Nebojsa Mandic

Pripreme za krsnu slavu Beograda

APEL PARKING SERVISA: Vozači uklonite vozila sa trase Litije

Beograd -
Vlasnici čija su vozila parkirana na trasi Litije, u Ulici admirala Geprata, na potezu od Dobrinjske do Kneza Miloša, kao i u Dobrinjskoj, na potezu od Kraljice Natalije do Admirala Geprata, trebalo bi da ih pomere najkasnije do srede u ponoć

BEOGRAD - JKP „Parking servis“ apeluje na vlasnike automobila, da zbog obeležavanja Vaznesenja Hristovog, krsne slave Beograda, koja će biti proslavljena u četvrtak, 21. maja 2015. godine, blagovremeno pomere svoja vozila sa trase kojom će proći svečana Litija.

Vlasnici čija su vozila parkirana na trasi Litije, u Ulici admirala Geprata, na potezu od Dobrinjske do Kneza Miloša, kao i u Dobrinjskoj, na potezu od Kraljice Natalije do Admirala Geprata, trebalo bi da ih pomere najkasnije do srede u ponoć.

U protivnom, ova vozila izmestiće dizalice „Parking servisa“ na prvo slobodno parking mesto van trase litije bez naknade, a vozači sve potrebne informacije o izmeštenim vozilima mogu da dobiju u Korisničkom servisu putem telefona 011/ 30-35-400.

JKP „Parking servis“ se ovom prilikom zahvaljuje svim sugrađanima na saradnji i čestita im Spasovdan, slavu grada Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track