BEOGRAD VIŠE NIJE BLOKIRAN: Prohodne sve ulice koje su bile zatvorene zbog Bajdena
Foto: Stefan Jokić

BEOGRAD VIŠE NIJE BLOKIRAN: Prohodne sve ulice koje su bile zatvorene zbog Bajdena

Beograd -

BEOGRAD - Ulice koje su bile zatvorene, Bulevar Mihajla Pupina u pravcu ka gradu i to u dužini od Opštine Novi Beograd pa sve do grada, kao i Brankov mosta oba smera, puštene su u saobraćaj oko 17 časova i 20 minuta.

Bajdena je na aerodromu dočekao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot. Svečani doček mu je priređen u Palati Srbija, gde su počeli razgovori dveju delegacija, a predviđen je i tet-a-tet sastanak Vučića i Bajdena, iza zatvorenih vrata. Nakon toga, premijer i potpredsednik SAD će se obratiti novinarima.

Bajden će u toku dana razgovarati i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Pred Palatom Srbija, uz Vučića, dočekali ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, ministar odbrane Zoran Đorđević i šef Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

U okilini Palate Srbija je pojačano obezbedjenje i okolinu nadleću helikopteri. Posetu američkog potpredsednika prati veliki broj domaćih i stranih novinara.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track