BURNA KIŠNA NOĆ U BEOGRADU: 6 povređeno u 5 saobraćajnih nesreća
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BURNA KIŠNA NOĆ U BEOGRADU: 6 povređeno u 5 saobraćajnih nesreća

Beograd -
BEOGRAD - Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala ukupno 109 puta od čega 17 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba povređeno.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.07 sati u Bulevaru Mihajla Pupina povređen je muškarac (92), koji je prevezen u KBC "Zemun", rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć je intervenisala i posle nezgode koja se dogodila u 19.16 sati na autoputu Šid-Beograd pre isključenja za aerodrom, a povređenih nije bilo.

Muška osoba (28) i ženska osoba (26) povređene su u 19.20 sati u Ulici Vladimira Popovica, iza hotela "Kraun plaza", nakon čega su prebačene u Urgentni centar.

Dve osobe - 33-godišnji muškarac i 24-godišnja žena - povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 21.13 sati u Bulevaru JNA u Jajincima i prevezene u Urgentni centar.

U Radničkoj ulici u 20.34 sati povrede je zadobio 32-godišnji muškarac, koji je nakon ukazane pomoći na licu mesta odbio dalji transport i dobio uput.

Tokom protekle noći javljale su se sve grupe bolesnika, dodala je Macura.

Ona je, takođe, navela da su juče zabeležene ukupno 152 intervencije Hitne pomoći od kojih 53 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode i jedna eksplozija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja