BURNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Devojka pešak teško povređena u Ruzveltovoj, vatrogasac pao sa visine
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 128 puta

BURNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Devojka pešak teško povređena u Ruzveltovoj, vatrogasac pao sa visine

Beograd -

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su ukupno četiri osobe povređene, među kojima i devojka pešak koja je zadobila teške povrede u Ruzveltovoj ulici, a teško je povređen i vatrogasac koji je pao sa visine prilikom intervencije u Višnjici.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20:54 sati u Ruzveltovoj ulici kod Vukovog spomenika povrede glave zadobila je 18-godišnja devojka, koja je gubila svest, i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Noćas je povređena još jedna ženska osoba u svojstvu pešaka, 39 godina starosti, u Dunavskoj ulici kod broja 6 u 20:36 sati, nakon čega je prebačena u KBC Zvezdara.

Na Ibarskoj magistrali kod "Metroa" u 06:46 sati povređene su dve osobe i prebačene u Urgentni centar.

U 21:38 sati u Ulici Nova 114 BB u Višnjici teško je povređen 42-godišnji vatrogasac pri padu sa visine, i potom prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 128 intervencija, od kojih 17 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali hipertoničari i astmatičari, navela je Macura.

Kako je dodala, tokom jučerašnjeg dana su zabeležene ukupno 142 intervencije Hitne pomoći od čega 50 na javnom mestu, a dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba povređeno, ali nijedna teško.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track