BURNA NOĆ U PRESTONICI: Motocklista poginuo na kružnom putu, 3 ranjeno u pucnjavi
Foto: Marina Lopičić

Pune ruke posla za lekare Hitne

BURNA NOĆ U PRESTONICI: Motocklista poginuo na kružnom putu, 3 ranjeno u pucnjavi

Beograd -
BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba poginula, a tri povredjene, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Tokom noći, u dva odvojena incidenta, dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, a jedna je povredjena hladnim oružjem. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 21.34 u okolini Beograda, na putu od Bubanj potoka ka motelu "1.000 ruža" poginuo motociklista.

Ona je navela i da je u 6.05 u ulici Jurija Gagarina povredjen pešak. "U 20.56 na uglu Batutove i Dimitrija Tucovića lakše je povredjen muškarac od oko 60 godina, dok je u 20.04 u ulici Vitezova Karadjordjeve zvezde povredjen biciklsta", rekla je ona.

Macura je rekla da je u 00.13 u ulici Salvadora Aljendea iz vatrenog oružja ranjen muškarc od oko 46 godina, dok je mladić od 25 godina zadobio "pliću rasekotinu na vratu" nastalu hladnim oružjem.

"U 19.41 na Čukarici u ulazu u zgradu u ulici Miloja Zakića, muškarac je zadobio prostrelnu povredu nanetu vatrenim oružjem.

Reč je o prostrelnoj rani desne polovine grudnog koša. On je u svesnom stanju prevzen na VMA", kazala je ona. Prema njenim rečima, Hitna pomoć je imala 144 intervencije. "Od toga broja 24 intervencije su bile na javnom mestu", kazala je Macura. Ona je dodala da su se za pomoć javljale sve vrste hroničnih bolesnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja