Četvoro povređenih u tri sudara u Beogradu
Foto: Kurir

Hitna pomoć

Četvoro povređenih u tri sudara u Beogradu

Beograd -
Zbog povreda grudnog koša i stomaka, zadobijenih u udesu koji se jutros oko 6.20 dogodio na autoputu ka aerodromu "Nikola Tesla", u Kliničko-bolnički centar Zemun prebačen je muškarac star 54 godine

BEOGRAD - U tri sudara koja su se tokom prethodne večeri i noći dogodila u Beogradu, povređene su četiri osobe, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći. Prema rečima portparolke službe Nade Macure, u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa prevezen je muškarac star 36 godina koji je zadobio tupe povrede ramenog pojasa i istegnuće vrata u udesu koji se oko 19.20 dogodio u Vojvođanskoj ulici u Batajnici.

U sudaru koji se desio u 22.50 na isključenju sa Pančevačkog mosta u pravcu Borče, tupe povrede slabinskog dela leđa i povrede oba skočna zgloba zadobio je muškarac star 46 godina, dok je 37-godišnja žena istegnula vrat. Obe osobe prevezene su u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

Zbog povreda grudnog koša i stomaka, zadobijenih u udesu koji se jutros oko 6.20 dogodio na autoputu ka aerodromu "Nikola Tesla", u Kliničko-bolnički centar Zemun prebačen je muškarac star 54 godine. Macura je navela da su ekipe Hitne pomoći prethodne noći imale 112 intervencija, od čega 22 na javnom mestu. Kako je navela, ta služba je na Bir festu intervenisala devet puta, zbog uganuća skočnog zgloba i blage alkoholisanosti. Ona je dodala da su se za pomoć lekara javljale sve kategorije hroničnih bolesnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track