DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA DOBIJA NASTAVAK: Beograđanin u dvorištu našao MRTVOG KONJA, ali to nije sve
Foto: AP Dec 2014

Izvor zaraze u blizini stambenih zgrada

DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA DOBIJA NASTAVAK: Beograđanin u dvorištu našao MRTVOG KONJA, ali to nije sve

Beograd -

BEOGRAD - Komšijski odnosi su, od čuvene srpske izreke "da komšiji crkne krava", na Konjarniku stigli do toga da je komšija svog uginulog konja ostavio u susednom dvorištu. U ovom beogradskom naselju, baš u blizini okretnice autobusa na liniji 31, Milan Maričić zatekao je pre dva dana leš životinje u nezavršenom objektu koji je počeo da gradi na svom placu.

O tome je, kako kaže, obavestio sve opštinske i gradske inspekcije koje su mu pale na pamet. Od svih službi, na teren je izašla jedino patrola policije koja je sačinila zapisnik.Maričić priča da ga je o pronađenom lešu obavestio sin Aleksandar koji je otišao da obiđe plac.

U prizemlju neizgrađenog objekta zatekao je koze, ovce, magarce, svinje i konje, životinje komšije Radivoja Kocića, koji godinama uzurpira našu imovinu i našu građevinu koristi kao štalu. Iz gomile balege kojom je gotovo potpuno zatrpano celo prizemlje, uočio je konjsko kopito kako viri.

"Došao sam i uverio se da je u mojoj kući zatrpana lešina. Pozvao sam majku komšije Kocića i ona mi je potvrdila da su oni zatrpali uginulog konja, te da će ga njen sin ubrzo ukloniti", uznemireno priča Maričić.

NEOBIČNE KOMŠIJE NA KONJARNIKU, 7 SVINJA DOBILO POJAČANJE: Ovce i riđi konj trčkaraju između zgrada!

Kako je vreme prolazilo, a susedi nisu ništa preduzeli, Maričić je rešio da slučaj prijavi policiji.

"Kociću je zabranjeno da više prelazi u moje dvorište", žali se Maričić.

(VIDEO) SVINJE SE ŠETALE KONJARNIKOM U POTRAZI ZA HRANOM: I to nekoliko metara od stambenih zgrada

U međuvremenu, Kocići su juče poslepodne izvukli crkotinu i samo je prevukli u svoje dvorište, gde su je opet zatrpali. Na njihovom imanju, ispod višespratnice od bele fasadne cigle, stoji gomila životinjske balege. Ne samo u njihovom, već i po susednim placevima slobodno se šetaju ovce i koze. Neprijatan miris širi se Konjarnikom oko okretnice autobusa 31 i ne uspeva da ga ubije ni mraz ni hladnoća. Smrad i raspuštene životinje godinama unazad zadaju muke ne samo Maričićima, već svima koji žive u ovom delu grada, a posebno leti, kad upeče zvezda i krenu fekalna isparenja.

GAZDA, JAVI SE: Prase ti se šeta po Konjarniku jede cveće i smeće

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track