DOČEK NOVE GODINE U NOVOM BEOGRADU: Evo kako će izgledati najluđa noć
Foto: Dragan Kadić

DOČEK NOVE GODINE U NOVOM BEOGRADU: Evo kako će izgledati najluđa noć

Beograd -

Opština Novi Beograd prvi put ove godine organizuje doček Nove godine kao i proslavu reprize 1. januara, a mi vam donosimo sve detalje dočeka

Uz već tradicionalne manifestacije podele besplatnih paketića za novobeogradske mališane i “Ulicu otvorenog srca”, petu godinu za redom, ove godine će i "sa druge strane mosta" biti organizovan spektakularni doček Nove godine, ali i "repriza" dočeka.

Kako saznajemo iz opštine Novi Beograd, obeležavanje novogodišnjih praznikatradicionalno će početi podelom poklon paketića najmlađim novobeograđanima 24. i 25. decembra u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Tom prilikom biće podeljeno 11.000 paketića koje smo pripremili za najmlađe sugrađane. Kao i svake godine, decu će dočekati Deda Mraz a praznična atmosfera biće zabeležena na fotografijama koje će mali Novobeograđani dobiti za uspomenu. Doček Nove godine na ovoj opštini biće organizovan ispred Merkator Centra u Bulevaru Zorana Đinđića.Za doček nastupaju Master Blaster, Inspektor Blaža i Kljunovi i DJ Niggor, a Novobeograđani će u Novu godinu ući sa Vladom Georgievim.

Prvog januara nastupaju: Grupa 3, S.A.R.S. , Beogradski sindikat i DJ Vanja Bursać.

Iz opštine kažu da očekuju veliki broj, kako Novobeograđana tako i Beograđana, koji će uz dobar muzički program praćen spektakularnim vatrometom ući u Novu 2017. godinu.

Biće radosno na Novom Beogradu i prvog dana 2017. godine. Sada već tradicionalna manifestacija, novobeogradska “Ulica otvorenog srca”, biće održana 1. januara, takođe, na platou ispred Merkator Centra sa početkom u 10 časova. Mališane će zabavljati mađioničari i mnogi drugi kostimirani animatori, koji će ih trikovima uvesti u svet magije.

Tokom višečasovnog zabavnog programa na centralnoj bini “Ulice otvorenog srca” publici će se predstaviti dečje lutkarsko pozorištre “Pinokio” sa predstavama, dečji horovi, kulturno-umetnička društva, dečji muzički bendovi i mnogi drugi umetnici. Kao i svake godine, biće postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera. Novobeogradska “Ulica otvorenog srca” tradicionalno je najposećeniija manifestacija ovog tipa u glavnom gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja