HITNA Teška noć za hronične bolesnike! Astmatičarima bilo najteže!
Foto: Marina Lopičić

HITNA Teška noć za hronične bolesnike! Astmatičarima bilo najteže!

Beograd -

BEOGRAD - Druga polovina protekle noći bila je prilično opterećena što se tiče intervencija Hitne pomoći, jer su se javljali hronični bolesnici svih grupa među kojima su jutros preovladavali astmatičari, bilo je i pijanih, a dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima je petoro lakše povređeno.

U 20.49 sati na uglu Ugrinovačke i Slavonske ulice u Zemunu lakše povrede zadobile su tri osobe, od kojih jedan 30-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 29 i 23 godine starosti, i svi su prevezeni u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se u 05.02 sati dogodila u Ulici Patrijarha Dimitrija, kod manastira Rakovica, povređene su dve muške osobe, stare 21 i 38 godina, i prebačene su u Urgentni centar, a na licu mesta bili su prisutni i vatrogasci.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 117 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, navela je Macura.

Ona je rekla i da je juče zabeleženo 116 intervencija Hitne pomoći od čega 36 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, a dogodila su se i dva upucavanja.

Prema Macurinim rečima, danas su dežurni KBC "Zemun", KBC "Dr Dragiša Mišović", Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Klinika za očne bolesti pri KBC "Zvezdara" i Urgentni centar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track