IMA POSLA, DOĐITE PO NJEGA: U sredu Sajam zapošljavanja u Grockoj, evo šta se traži
Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 20 firmi

IMA POSLA, DOĐITE PO NJEGA: U sredu Sajam zapošljavanja u Grockoj, evo šta se traži

Beograd -

BEOGRAD - Ispostava Grocka Filijale za Grad Beograd NSZ i lokalna samouprava Grocke organizovaće u sredu, 15. marta, Sajam zapošljavanja.

Sajam će biti održan od 11 do 15 sati, u zgradi Opštine Grocka. Ponudu slobodnih poslova predstaviće 20 firmi, kojima je potrebno više od 150 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: građevinskih montera, tehnologa, radnika obezbeđenja, vozača, prelaca prediva, mašinskih tehničara, pekara, magacionera, šivača, dipl. mašinskih inženjera, stolara, lakirera, transportnih radnika, programera, dipl. pravnika, pomoćnih radnika, kranista, radnika u proizvodnji...

Foto: Beta
Foto: Beta

Na otvaranju sajma u 11 sati prisutnima će se obratiti predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović, državni sekretar u ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja Vladimir Ilić i direktor Fililjale za grad Beograd Dobrosav Marić, navodi se u saopštenju NSZ.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju CV.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track