ZAJEDNIŠTVO, PRIJATELJSTVO, RAZUMEVANJE: Nikodijević čestitao sugrađanima Kurban-bajram
Foto: Fonet

Predsednik Skupštine Beograda

ZAJEDNIŠTVO, PRIJATELJSTVO, RAZUMEVANJE: Nikodijević čestitao sugrađanima Kurban-bajram

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević čestitao je danas sugrađanima muslimanske veroispovesti i rijasetu Islamske zajednice Srbije i reis-ul-ulemi Seadu Nasufoviću Kurban-bajram, porukom da cilj svima mora da bude zajedništvo, prijateljstvo i razumevanje.

"U ime Skupštine grada i u svoje lično ime, vama i sugrađanima muslimanske veroispovesti čestitam Kurban-bajram, uz najiskreniju želju da ove praznične dane provedete sa svojim najmilijima u miru, veselju i ljubavi", naveo je Nikodijević.

Predsednik Gradske skupštine je naveo da je svima koji žive i rade u Beogradu, jedni pored drugih i jedni sa drugima, mora biti i jeste cilj da se očuva zajedništvo, prijateljstvo i razumevanje.

"U jednoj od prazničnih poruka stoji poziv da -napunimo svoje glave znanjem da ne bi bili oholi, jer svaka prazna glava je ohola. Zato učimo jedni od drugih i jedni druge da bi nam sve što činimo bilo dobro i da bi nam život u miru i blagostanju bio zajednički cilj", istakao je u čestitki Nikodijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track