IZGOREO AUTOBUS GSP KOD ZAKLOPAČE: Putnici pobegli iz vozila, vozač uzalud pokušavao da ugasi vatru!
Foto: čitalac Kurira

Nema povređenih

IZGOREO AUTOBUS GSP KOD ZAKLOPAČE: Putnici pobegli iz vozila, vozač uzalud pokušavao da ugasi vatru!

Beograd -
Vozač je pokušao sa dva protivpožarna aparata da ugasi požar, ali se vatra raširila na veći deo autobusa za samo nekoliko minuta
1 / 9 Foto: čitalac Kurira

Autobus GSP broj 303 zapalio se jutros na izlazu kod Zaklopače. Srećom niko od putnika nije povređen ali je pričinjena velika materijalna šteta.

"Moja majka je bila u tom autobusu i sedela je pozadi, kada je došlo do pojave dima ali niko od putnika nije odmah reagovao misleći da se radi o redovnoj pojavi da izduvni gasovi ulaze u putnički salon. Kada je autobus stao na izlazu iz Zaklopače, odjednom je počeo da se topi deo oko motora i da izbija gust crni dim kada su putnici počeli da ustaju i da traže od vozača da otvori vrata", kaže sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima vozač je pokušao sa dva protivpožarna aparata da ugasi požar, ali se vatra raširila na veći deo autobusa za samo nekoliko minuta.

"Vatrogasci su stigli za desetak minuta na lice mesta i odmah otpočeli gašenje požara. Srećom niko od putnika nije povređen jer su se na vreme sklonili od autobusa", ispričao je čovek čija se majka nalazila u ovom autobusu.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track