IZGRADNJA DELA AUTO -PUTA KOD PETLJE DOBANOVCI: Izmena na linijama 702 i 703
Foto: Marina Lopičić

Saobraćaj će biti obustavljen 31. jula od 9 do 15 sati

IZGRADNJA DELA AUTO -PUTA KOD PETLJE DOBANOVCI: Izmena na linijama 702 i 703

Beograd -

BEOGRAD - Za vreme izgradnje deonice auto-puta E-70/E- 75, od petlje Dobanovci do mosta preko reke Save na sektorima B1, B2 i dela B3 obilaznice oko Beograda, doći će do posebne organizacije saobraćaja na regionalnom putu R - 267 (Dobanovci–Batajnica), saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Posebna organizacija saobraćaja će biti na deonici od drugog skretanja za Busije iz pravca Dobanovaca, do ulaska u Batajnicu u Beogradu. Saobraćaj će biti obustavljen 31. jula od 9 do 15 sati.

Za vreme radova menja se režim rada linija javnog gradskog saobraćaja i to: linija 702 se privremeno ukida, vozila sa linije 703 će umesto do terminusa „Ugrinovci” saobraćati do Batajnice (Železnička stanica) i nosiće oznaku 703L (Kej oslobođenja – Batajnica/Železnička stanica). Uspostavlja se privremena autobuska linija 702 L na relaciji Busije–Ugrinovci.

Vozila sa pomenute linije će saobraćati sledećom trasom: Busije /Crkva/ – Dr Laze Kostića – Begečka – Dr Živka Bertića – Bovanska (u povratku: Mojsija Lazarevića – Trandafila Duke – Dr Laze Kostića) – Prote Jeftimija Ivanovića– Put Za Ugrinovce – Beogradska – Ugrinovci.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track